Moduzz

Moduzz

  • Website: moduzz.nl
  • Opdrachtgever: HRM Design
  • Lokatie: Dongen
  • Technologie: (D)HTML, Joomla!, Virtuemart, Bootstrap
  • Operationeel: 18-01-2018

Hoe kom je in de juiste modus qua werk of in je privé situatie. Hoe vind je balans tussen deze twee.

Misschien klinkt dit in eerste instantie heel erg zweverig, maar geloof me dat is het zeker niet. Germain Portier is een van 's Nederlands beste deskundige op het gebied van Human Resource Management. Zij is de eigenaar van HRM-Design (een website die wij overigens ook ontwikkeld hebben) en komt regelmatig met baanbrekende ideeën en concepten op de proppen. Moduzz is er een van. Alles zal pas duidelijk zijn wanneer de website helemaal klaar is.

Logo Moduzz3Om rust uit te stralen kregen wij de opdracht om iets te doen met bergen en riviertjes. Ook moesten we werken met actieve c.q. sportieve mensen. Dit zijn misschien al wel tegenstrijdigheden, dus hadden onze ontwerpers een uitdaging. Tegelijktijd werd gewerkt aan het logo. Dat wij ook mochten ontwerpen. Hiernaast vind je het resultaat.

Ook hadden we de opdracht om een beeldvullende video te gebruiken op de homepage van deze website. We hebben hiervoor zelf een maatwerk module ontwikkeld zodat ten aller tijden een andere video geslecteerd kan worden.