History Center Chronos

Chronos is een mythologisch figuur en dus een mooie basis voor een bedrijfsnaam. Zeker als dat bedrijf gespecialiseerd is in geschiedenis en alles wat daar mee te maken heeft. Boeken, tijdschriften, wapens, kaarten, etc. willen zij graag aanbieden via een webshop. Deze webshop wordt natuurlijk door ons ontworpen.

Een oude uitstraling is natuurlijk een must. We hebben dus samen nadrukkelijk gekeken naar het kleurgebruik en de mogelijkheden om "oude rommel" in het design te verwerken.

  • Website: http://HistoryCenterChronos.eu
  • Client: History Center Chronos
  • Lokatie: Kleine-Brogel
  • Technologie: (D)HTML, Joomla
  • Operationeel: Augustus 2010
Screenshot_Chronos

Recentie van deze klant:

Samenwerken met Scorpion Computers is een aanrader!

Als je op zoek gaat naar een webdesigner en zeker als je een leek bent op dat vlak, is het altijd een gok bij wie je uiteindelijk terecht komt … Het eerste wat je doet is uiteraard de huidige ontwerpen bekijken. In eerste instantie werd ik dan ook aangetrokken door de sobere, maar leuke designs van Scorpion Computers. In tweede instantie, na een kennismakend gesprek, werd ik verrast door de interessante prijs (bij anderen betaal je zeker meer!).

Nu, aan het einde van mijn project, durf ik zeggen dat de samenwerking met Scorpion Computers een schot in de roos is. Edwin neemt ruim de tijd om al je ideeën aan te horen en hij hecht er belang aan om je grondig te informeren over het tot stand komen van een webdesign. Je kan een website van 2 kanten benaderen: commercieel en artistiek. Edwin heeft een goede kennis van beide aspecten en weet hierin een perfect evenwicht te vinden. Hij zal de ideeën die tot stand komen samen met jou kritisch bekijken en bespreken, maar zal nooit dwingen om iets aan te nemen; de eindbeslissing laat hij steeds met respect over aan de klant.

Zijn doel om iedereen op het internet een plaats te kunnen geven aan een fatsoenlijke prijs is nobel en wat Chronos betreft is hij hierin zeker geslaagd.