Bezoekers Check

Bezoekers Check

  • URL: Website niet meer relevant na Corona
  • Opdrachtgever: Wij zelf
  • Locatie: Pelt
  • Technologie: Joomla!, Bootstrap
  • Operationeel: 2 oktober 2020

In deze tijd waar Corona het gesprek van de dag is moeten de ondernemers creatief zijn om te overleven. Wij proberen ook in te springen op een nieuwe markt.

Niet dat we ons zien als de lijkenpikkers van dit moment, maar we proberen juist een steentje bij te dragen. Zo ontstaan er in diverse landen nieuwe regels en wetten. De bezoekers registratie is daar een voorbeeld van. Vooral horeca ondernemers, die het toch al erg zwaar hebben, krijgen er weer een extra hoop werk bij. Iedere bezoeker in de horeca moet op een afzonderlijke wijze (dus niet alles in één schrift) zijn of haar gegevens noteren. Al die losse briefjes moeten dan minimaal 14 dagen worden bewaard en als een instantie vraagt om een overzicht, dan moeten ze dat ook maar even ophoesten.

Wij hebben dit digitaal gemaakt voor hen. De bezoeker scant een QR-code in (die wij voor ze aanleveren) en komt op een on-line formulier. Als de bezoeker gebruik maakt van het automatisch invullen van online formulieren, dan hoeft deze enkel nog een paar vraagjes te beantwoorden en klaar.

Voor de ondernemer is het gemakkelijk om een totaal overzicht op het scherm te toveren en desgewenst een export te maken voor de instanties. We bieden dit product aan voor een minimale prijs.