Uitbreiding serverpark

Niet alleen wij van Scorpion Computers & Software worden steeds veeleisender, dat geldt zeker ook voor onze klanten. Daarom hebben we besloten om ons serverpark uit te breiden om aan de steeds hogere eisen te voldoen. Deze eisen betreffen zowel de techniek als het milieu. De nieuwe servers die we in ons serverpark opnemen voldoen aan moderne normen wat betreft energiegebruik. Als een server (of een onderdeel daarvan) niet wordt gebruikt, dan zal deze in een energievriendelijke stand worden geschakeld zodat nooit meer energie wordt verbuikt dan strikt noodzakelijk.

Qua techniek zijn de servers ook van een hoger niveau dan de servers in ons huidige serverpark. Websites en applicaties van bestaande klanten zullen in de komende periode worden verhuisd naar de nieuwe servers. In principe dient u hiervan geen hinder te ondervinden.

Ook bieden de nieuwe servers nieuwe mogelijkheden voor u als klant. We kunnen nu ook dedicated en managed servers aanbieden. U beschikt dan over een complete server voor uw bedrijf waarop u een besturingssysteem naar keuze kunt (laten) installeren. Het beheer kunt u desgewenst zelf of door ons laten uitvoeren.

Virtuele servers zaten al in ons pakket, maar ook deze gaan we binnenkort in eigen beheer nemen en aanbieden. Ook hier zullen diverse pakketten voor worden samengesteld.