Perfect score voor veilige e-mail

Perfect score voor veilige e-mail

E-mail is iets wat de meeste mensen dagelijks gebruiken zonder er veel bij na te denken. Dat komt omdat wij als hostingpartij dat voor u doen. Er komt heel veel bij kijken om ervoor te zorgen dat het mailtje dat u verstuurd ook daadwerkelijk aankomt bij diegene aan wie het geadresseerd is. De grootste zorg zit in het zorgen dat uw domein of onze servers niet in een spam database terrecht komen. Hiervoor dienen alle onderdelen uit de keten op de juiste manier in elkaar te passen. Wij zijn vrijwel dagelijks bezig met het onderhoud aan deze keten en zijn dus ook trots dat we mogen aangeven dat we de hoogst haalbare score hebben gehaald.

Er zijn zijn verschillende platformen waarmee we kunnen meten of alles op de juiste manier functioneerd. Zo is er bijvoorbeeld https://www.mail-tester.com/ die zeer duidelijk aangeeft waar eventuele problemen zich voor doen. Hier haalde we een score van 10/10. Een ander platform is http://mxtoolbox.com/. Dit is een van 's werelds meest gebruikte tooling websites voor controles en monitoring van alles wat met domeinen te maken heeft. Hier haarde wij een score van 100 (op 100) als MxReputation. Dit wil zoveel zeggen als dat wij een zeer goede reputatie hebben en dat hierdoor de kans op het voorkomen in spamdatabases tot een minimum wordt beperkt. ook voor de toekomst.

Ongeveer 9 maanden geleden hebben wij grote veranderingen aangebracht in ons serverpark. Vanaf dat moment zijn geen van deze nieuwe servers voorgekomen in een spamdatabase.