De Bartis Bestel App is Live

De Bartis Bestel App is Live

Voor ons is het toch altijd weer een speciaal moment als een project live gaat. Zo kunnen we, zoals gewoonlijk met enige trots, bekend maken dat de Bartis Bestel App officieel in gebruik is genomen.

Dat betekend dat de klanten van deze horecaslagerij kunnen gaan bestellen via een heuse mobiele app. Misschien kan dan die fax er een keertje uit, want dat is niet helemaal meer van deze tijd. Het bespaard zowel Bartis als hun klanten een enorme hoeveelheid tijd en het levert hen allemaal een boel gemak bij het bestel en verwerkingsproces. Die combinatie was de reden waarom we deze app zijn gaan maken. De eerste reactie van hun klanten zijn enorm positief. 

In de komende periode zullen we met Bartis nog regelmatig rond de tafel gaan zitten om samen ook direct naar een volgende versie toe te werken. De basis is gelegd en daarmee is het grootste struikelblok aangepakt. Er is bewust gekozen om de app uit te brengen in deze vorm. Nu zullen we allemaal samen, dus ook zeker met de gebruikers, gaan kijken hoe we deze app naar het volgende level kunnen tillen.

download button android new1download button ios new1