Cadeau voor klanten met een SLA

Cadeau voor klanten met een SLA

Het is bijna Sinterklaas, dus tijd om cadeaus te geven. Dat is de reden waarom we onze klanten, die een SLA (Service Level Agreement) hebben afgesloten voor het beheer van hun website, eens een extraatje willen bieden. Dat doen we in de vorm van een verbetering aan hun website.

Standaard leveren wij Joomla! websites uit met de JCE Editor. Een tekstverwerker om op een gebruiksvriendelijke manier de inhoud van websites te beheren. JCE is onlangs uitgekomen met een Pro-versie van deze editor. Deze biedt veel meer mogelijkheden om websites nog beter aan te laten sluiten bij het moderne internet. Zo wordt er bijvoorbeeld de mogelijkheid geboden om afbeeldingen voor verschillende devices (PC, Tablet, Smartphone, etc.) in te stellen. Hierdoor kan op een smartphone een kleinere afbeelding worden gebruikt. Afbeeldingen kunnen ook bewerkt worden. Aangepaste kleuren, bijsnijden, formaat aanpassen en thumbnails maken zijn maar een paar de vele mogelijkheden. Dit alles is maar een greep uit de vele extra features die JCE Editor Pro te bieden heeft. 

Vanaf vandaag kunnen onze klanten met een SLA dus genieten van JCE Editor Pro. Het is inmiddels bij al deze klanten gratis geïnstalleerd op hun website.