Bezoekregistratie next level

Bezoekregistratie next level

Sinds begin augustus bieden we een dienst voor digitale bezoekers registratie. Op veler verzoek hebben we deze dienst nu naar het volgende niveau getrokken. Vanaf vandaag kunnen de klanten die gebruik maken van het systeem ook beschikken over een rapportage.

Vanaf een pagina die is afgesloten voor de gebruikers kan een beheerder inloggen en toegang krijgen tot de rapportage functionaliteit. Buiten het feit dat men hier een overzicht van alle registraties kan vinden, bieden we ook de mogelijkheid om de gegevens te exporteren naar een CSV-formaat. Dit formaat kan bijvoorbeeld goed door spreadsheet programma's als Excel en Google Sheets worden gelezen. We bieden een zoekmogelijkheid aan zodat een individuele registratie snel kan worden gevonden.

Buiten de export vanuit het overzicht bieden we ook faciliteiten aan om een compleet overzicht te krijgen van een specifieke registratie, die vervolgens ook weer kan worden opgeslagen als een PDF-bestand. 

Kortom alles wat van de ondernemer wordt vereist en gewenst door de diverse instantie. We bieden hiermee een behoorlijk compleet product aan voor een zeer scherpte prijs. Een echte uitdaging die voor onze collega's over het algemeen, voor zover we nu hebben constateren, onhaalbaar is gebleken.